AKINSOFT İstanbul Radyo Reklamları

AKINSOFT İstanbul Broşür Çalışması

AKINSOFT İstanbul Radyo Reklamları Yayınlandı

AKINSOFT İstanbul Radyo Reklamları Çalışması ; 27 Ağustos – 01 Eylül 2018 tarihleri arasında yayınlanmıştır. Radyo Spot yayınlarımız 6 gün ve günde 4 spot olmak üzere CNN Türk Radyo, İstanbul FM, Karadeniz FM ve Moral FM de dinleyiciler ile buluştu.

1– Karadeniz FM / www.karadenizfm.com.tr

Özellikle Istanbul bölgesi için sıralamada ilk 10 içerisinde yer alan , gün boyu ağırlıklı Karadeniz Yöresel Müzikleri ile birlikte diğer müzik türlerine de yer veren ve kitlesi tarafından günlük dinlenme süresi en yüksek olan radyolardan biridir. Genellikle ülkemizdeki Karadeniz kökenli vatandaşlarımız tarafından ilgi ile dinlenen, tüm Türkiye de kabul görmüş Karadeniz müzik ve mizah değerlerini, hedef kitleye uygun oranlarda diğer müzik türleriyle harmanlar. Bu özelliği ile yöresel müzik yayını yapan diğer radyo istasyonlarından ayrışır.

2 – İstanbul FM / www.istanbulfm.com.tr

Türkiye’nin ilk özel radyolarından olan İstanbul FM, ilk yayınını 1994 te yapmış olup 23 yıldır Türkçe pop müziğinin en hit şarkıları ve güçlü marka değeriyle 86.6 frekansından yayın hayatına devam ediyor. İstanbul FM, Ramadex sıralamasına göre Türkiye’de ilk 20, İstanbul’da ilk 12 içerisinde yer alıyor.

3 – CNN Türk Radyo / www.cnnturk.com

CNN Türk Radyo, 2001 yılından bu yana hizmet veren ve sektör üzerinde 15 yılı aşkın tecrübesi ile haber ağırlıklı yayın yapan radyo türüdür. Son dakika gelişmeleri, ekonomi gündemi, iş dünyasından önemli gelişmeler, Türkiye ve Dünya’dan spor haberlerini sizler de an ve an takip etme olanaklarına sahip olabilirsiniz. Sloganı “ilk bilen siz olun!” olarak yoluna devam eden radyo kanalı, 24 saat boyunca kesintisiz haber almanızı sağlamaktadır.

4 – Moral FM / www.moralfm.com

Moral FM,1993 senesinden bu yana yayın hayatına devam eden, Türkiye’nin ilk özel ”haber-yorum,tematik ve kültürel” yayıncılık yapan radyosudur. Moral FM, sahasında uzman radyo programcılarıyla gerçekleştirdiği 24 saat kesintisiz yayınını,karasal olarak Türkiye’nin büyük bir bölümüne,uydu üzerinden Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarına, internet üzerinden de tüm dünyaya ulaştırmaktadır.Moral FM, 2004 senesinden beri çeşitli üç aylık dönemlerde Radyo İzleme Araştırma Kurumu’nun (RİAK) verilerine göre; Türkiye’de Haber-Tematik yayın yapan radyolar arasında en çok dinlenen, yayın merkezi olan İstanbul’da ise Haber-Tematik Karma yayıncılık yapan radyolar içerisinde en çok tercih edilen radyo olmuştur.

 

Open chat
Merhaba ;
Size nasıl yardımcı olabiliriz..
Call Now Button