AKINSOFT Wolvox ERP Programında PDA ile Seri Lot Sayım işlemleri

Pda_Depo_Sayım

AKINSOFT Wolvox 8 Programında Seri Lot ile Stok Sayım ve Düzenleme

AKINSOFT Wolvox ERP Programında PDA ile Seri Lot Sayım işlemleri için, öncelikle Mobil SatışProgramınızda Menu den, Stok Sayımı bölümüne gelmelisiniz.

Bu bölümde karşınıza ilk olarak Depo Seçiniz ekranı açılacaktır.

Stok_Depo_Sec

Açılan ekranda, varolan depolarınız listelenir. Sayımını yapmak istediğiniz depoyu seçtikten sonra Sayıma Başla butonu aktif olur.

Stok_Sayım

Sayıma Başla butonuna bastıktan sonra, karşımıza gelen ekranda Barkod okutacağımız alan ile birlikte Miktar alanı da açılacaktır.

Depo_Miktar

Ürünlerimiz üzerinde bulunan Lot No larını okutarak ve Sayım Miktarlarını girerek işlemi tamamlamamız gerekir.

Sayım işlemini tamamladıktan sonra Veri Gönder çalıştırmalıyız. Veri gönderimini takiben kontrol edeceğimiz ekran PDA Stok sayım listesidir. Veri gönderiminden sonra oluşturulan kayıtlar, AKINSOFT Wolvox ERP Programında Stok Yönetimi içersinde bulunan PDA Stok sayım listesinegider.

Sayım_Düzenle

Not : Bu alan sadece Stok 2 Modülümüz lisansınızda bulunuyorsa aktif olacaktır.

Bu bölümde gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra AKINSOFT Wolvox ERP programında Stok Yönetimi içerisinde Stok Sayım ve Düzenleme bölümü açılır.

Depo_Sayım_Aktar

Gerekli alanlar seçildikten sonra ; Sol tarafta bulunan butonlardan Stok Sayım Listesinden aktar, butonuna basılır. Bu sayede PDA Stok sayım listesi varolan stoklarla karşılaştırılmış olur.

Pda_Sayım_Listesi

Bu aşamadan sonra Manuel müdahaleler yapabileceğimiz gibi, aşağıda bulunan Stok Harekete işle butonu ile Stoklarımızı eşitleyebilir yada Muhasebelendir butonu ile Satış-Alış Faturası, Satış-Alış İrsaliyesi düzenleyebiliriz.

AKINSOFT Wolvox ERP Programında PDA ile Seri Lot Sayım işlemleri

Open chat
Merhaba ;
Size nasıl yardımcı olabiliriz..
Call Now Button